06 38 554 766

We komen graag met u in contact.

Wie zijn wij

Dagkoor Animo is herstart per januari 2014.

Het enthousiasme van het eerste uur is nog volop aanwezig.

Wij zijn een gemengd koor met 35 leden. Het koorrepertoire bestaat uit populair en licht klassiek in verschillende talen. Er wordt 4 stemmig gezongen. Wij zingen in de eerste plaats voor eigen plezier, maar laten bij gelegenheid ook anderen ons zingen horen..


Alejandro Orozco studeerde sinds 1997 aan het 'Instituto Cardenal Miranda' in Mexico stad en behaalde zijn bachelor in 2002. Naast traditionele muzikale kennis, heeft hij piano gestudeerd met Gustavo Morales, koor en orkestdirectie bij Xavier González en compositie met Victor Rasgado. In 2002 kreeg hij een beurs van het 'Instituto Cardenal Miranda' om in het buitenland zijn studie te vervolgen. Hij koos voor Codarts, Rotterdam vanwege zijn affiniteit met de muziek die in Nederland uitgevoerd wordt. In 2008 studeerde hij af. Daarna volgde hij het master programma compositie bij Codarts met Robin de Raaff als hoofdvakdocent en met Rene Uijlenhoet als docent elektronische muziek. Hij studeerde in 2011 af.


Contributie bedraagt € 270 ,- per jaar, te voldoen in 12 termijnen van € 22.50 telkens in het begin van elke maand.

De koorrepetities vinden plaats in “De Rank” aan de Dubbelsteynlaan West 70 in Dordrecht op maandag van 1400 tot 1600 uur. Dit m.u.v. de (school) vakanties.


Wat wij u bieden

Zingen onder deskundige leiding van Alejandro Orozco.

Ons koor

Terugblik optreden in het Albert Schweitzer ziekenhuis.